Ultimele stiri

Robu le-o dă sub centură lui Victor Ponta și lui Ilie Sârbu: Românii vor altceva decât le oferiți dumneavoastră

În plin scandal, dacă s-a întâlnit sau nu Klaus Iohannis cu Traian Băsescu, liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, susţine că nu acesta ar trebui să fie subiectul de interes major din România, ci dacă românii trăiesc bine sau nu.

Nici în concediu Robu nu a putut sta liniștit și să se abțină de la a face politică. Acesta a transmis un comunicat de presă în care critică dur reacțiile premierului Victor Ponta şi a socrului său, Ilie Sârbu cu privire la situația în care este pus candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis.

“Constat, în ultima vreme, mai ales după luarea şi punerea în practică fără probleme semnificative a deciziilor capitale de fuziune PNL-PDL, creare a Alianţei Creştin-Liberale şi desemnare a candidatului unic al acesteia la Preşedinţia României în persoana d-lui Klaus Iohannis, că Victor Ponta şi susţinătorii săi trădează mari nelinişti, clătinându-se, pur şi simplu, precum uriaşul cu picioare de lut şi prevestindu-şi apropiata prăbuşire.

Pai, d-le Victor Ponta, d-le Ilie Sârbu, chiar aceasta credeţi dvs. că este frământarea majoră a românilor, dacă s-a întâlnit sau nu – şi nu s-a întâlnit, ştiţi bine! – Klaus Iohannis cu Traian Băsescu?

Românii sunt frământaţi, dlor, că în continuare plătesc taxe şi impozite mari, că au salarii şi pensii mici, că economia nu dă semne de revigorare, ci, dimpotrivă, se clatină sub ameninţarea măsurilor populiste despre care dvs. vorbiţi, că dvs. încurajaţi nemunca, asistenţa socială parazitară şi nu mişcarea economică sănătoasă, singura aptă de susţinerea pe de o parte a dezvoltării, iar pe de altă parte a serviciilor publice – sănătate, educaţie, cultură, securitate, administraţie – şi a asistenţei sociale justificate!”, a transmis liderul PNL Timiș, Nicolae Robu

Deși sunt foști colegi de alianță, înțepăturile nu au contenit să apară. Robu susține că românii vor altceva decât PSD-ul le oferă, iar singurul care le-ar putea face un bine ar fi actualul primar al Sibiului, Klaus Iohannis.

“Înţelegeţi, d-lor Victor Ponta şi Ilie Sârbu că, la 25 de ani de la Revoluţie, românii vor altceva decât le oferiţi dvs.! Vor un stat de drept, în care instituţiile statului sunt lăsate să lucreze subordonat misiunii lor, raţiunii lor de a fi şi nu transformate în instrumente de luptă politică, un stat în care legea este lege pentru toată lumea – apropo de poziţia dvs. faţă de cazul apropiatului dvs. Dan Voiculescu -, o Românie demnă, cu faţa spre Vest, loială şi activă în cadrul parteneriatului strategic cu SUA, în cadrul NATO şi în cadrul UE.

Iar toate acestea sunt oferite de dreapta română maturizată, unită în Partidul Naţional Liberal, iar în plan electoral de Alianţa Creştin-Liberală şi candidatul acesteia la Preşedinţia României, Klaus Iohannis!”, a conchis Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*