Ultimele stiri

Robu nu mai face miting împotriva Guvernului. Ce nou plan are

Nicolae Robu

Scandalul Master Planului pentru Transporturi continuă! Pentru că nici un ONG nu și-a arătat disponibilitatea de a organiza un miting împotriva Guvernului, primarul Nicolae Robu renunță la idee.  Acum, edilul vrea să înainteze un memoriu către premierul Victor Ponta în care să îi ceară să corecteze ”greșala” neintroducerii Centurii Sud a Timișoarei în Master Planul pentru Transporturi.

Deși spune că formațiunea pe care o conduce, PNL Timiș, ar putea organiza acest miting, Robu se teme că ar fi înțeles greșit, fiind campanie electorală. Așadar, pentru a nu se afla în conflict de interese, edilul a ales să schimbe strategia: îi trimite un memoriu premierului Victor Ponta.

“Din păcate, nicio organizaţie apolitică nu şi-a arătat interesul de a fi organizator al mitingului. Evident, partidul meu -PNL- ar fi putut să-şi asume acest rol – şi colegii de Birou de Conducere Judeţean s-au şi pronunţat în acest sens -, dar eu consider că, aflându-ne, acum, în plină campanie electorală, ar fi existat riscul ca unii concitadini să fi interpretat acţiunea noastră drept una cu mobil electoral şi nu drept una pur şi simplu civică. Drept urmare, cel puţin deocamdată, nu vom avea miting. Totuşi, nu putem lăsa lucrurile aşa cum sunt, şi atunci doresc să facem următoarele lucruri:

1. Eu, ca Primar al Timişoarei, voi înainta un Memoriu către Guvern, în atenţia Prim Ministrului Victor Ponta, prin care voi cere Guvernului să corecteze greşeala făcută şi să se angajeze public, printr-un comunicat oficial de răspuns la Memoriul nostru, că Centura Timişoarei va fi inclusă în Master Planul pe Transporturi şi REALIZATĂ în perioada 2015-2016 – și nu mai târziu!-

2. Partidul Naţional Liberal împreună cu Partidul Democrat Liberal – în numele cărora pot vorbi din poziţia de copreşedinte judeţean şi vicepreşedinte naţional – dar aşteptăm alături de noi orice alt partid şi orice organizaţie apolitică -, vor strânge semnături pentru susţinerea Memoriului referit la punctul 1”, a scris Robu pe Facebook

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*