Ultimele stiri

Robu nu renunță la Centru Sud a Timișoarei! Edilul cere Guvernului să înceapă lucrările cât mai repede

autostrada

După lungi tărăgănări de situație, marți, Guvernul a virat în conturile Primăriei cele cinci milioane de lei promise, încă din luna august a acestui an, pentru construirea noului Corp al Spitalului de Copii. În acest context, primarul Nicolae Robu a țintut să reamintească Guvernului condus de Victor Ponta că orașul de pe Bega așteaptă și ca master plan-ul pe transporturi să includă Centura Sud a Timișoarei.

Totuși, la finere lunii noiembrie, după lungi dispute pe acesată temă, reprezentanții Guvernului au decis includerea Centurii de Sud a orașului în Master Planul pentru Transporturi. Vestea proastă este că decizia a fost luată doar pe hârtie, neexistând nicio certitudine că acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat.

Astfel, primarul Robu cere Guvernului să își ia acest angajament și să demareze cât mai repede lucrările la obiectivul pe care timișorenii îl vad critic pentru fluidizarea traficului din oraș.

“Dacă tot veni vorba de Guvern, reamintesc că așteptăm să vedem inclusă în master plan-ul pe transporturi Centura Sud a Timișoarei, omisă inițial și realizarea ei cât mai grabnică!”, a tinut să precizeze primarul Nicolae Robu

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*