Ultimele stiri

Robu nu se mai face în fel și chip cu adversarii politici. Ce tabel minune a întocmit primarul

Nicolae Robu

Gata cu vorbele grele și cu jignirile destinate adversarilor politici! Primarul Nicolae Robu aplică o nouă strategie cu ajutorul unui tabel minune și spune că nu mai vrea nici în ruptul capului să intre în “mocirla PSD-ului”.Astfel, edilul a trecut pe o listă 30 dintre realizările sale și îi provoacă pe toți PSD-iștii din Timiș, la un loc, să treacă în dreptul fiecărei realizări una comparabilă.

Noua strategia a edilului este reprezentată de un tabel pe două coloane. Pe prima coloană se regăsesc 30 dintre realizările sale, atât din perioada în care era rector, cât și din timpul mandatului de primar. Colana a doua a tabelului este lăsata liberă, pentru ca cei din PSD să o poată completa cu realizările aferente.

„Am întocmit un tabel cu 30 dintre realizările mele. Replica mea la toate campaniile acestea de defăimare pe care o duc reprezentanții PSD la adresa mea este să completeze partea a două a tabelului și în dreptul fiecărei realizări de-a mea să vină cu o realizare comparabilă. Eu rămân singur pe coloană, ei pot să fie toți la un loc”, a mai spus edilul.

De asemenea, primarul amenință că, la fel ca în cazul apelurilor bilunare adresate Guvernului, va face apel către PSD-iști în fiecare săptămână pentru completarea tabelului.

„Voi veni în fiecare săptămână să le aduc aminte adversarilor că avem o listă cu 30 de realizări verificabile și vreau o listă cu realizări comparabile cu toți cei de la PSD. Vorbim la timpul trecut, nu la viitor, pentru că acolo sunt tari. PSD sunt tari în campanii electorale. Dacă ne referim la timpul trecut ei nu au ce să spună. Eu mă mir că nu li se cere concret să spună ce au făcut”, a conchis edilul.

Edilul spune că îi va transmite președintelui PSD Timiș, Titu Bojin, tabelul si îl va trimite fie printat, fie în format electronic.  Numai să primească răspuns…

IMG_20140916_114621

 

2 Commentarii pe Robu nu se mai face în fel și chip cu adversarii politici. Ce tabel minune a întocmit primarul

  1. se vede ca a inceput sa faca ceva pentru Timisoara…cum e el, primarul cu plete negre in vant…

    fata de Ciuhandu care NU a facut nimic pentru Timisoara in ultimul mandat de primar!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*