Ultimele stiri

Robu plănuiește să se plimbe cu tramvaiul ca să vadă cum funcționează RATT-ul

ratt

Minutele în șir petrecute în stațiile de tramvai pentru că panourile care afișează timpul în care acestea ar trebuie să ajungă nu funcționează cum trebuie sunt cauzate, în opinia primarului Nicolae Robu, doar de niște… mici defecțiuni.

Cu toate acestea edilul avertizează că are în plan să meargă cu tramvaiul pentru a verifica cum funcționează RATT-ul. În acest sens, edilul anunță că, la un moment da, va putea fi văzut prin mijloacele de transport în comun.

„Din când în când mai apar defecțiuni. Am în plan să mă duc neanunțat să văd cum funcționează RATT-ul. Voi fi văzut prin tramvaie, prin autobuze…”. a spus edilul

Robu a vorbit și despre problema hoților de buzunare care își duc veacul prin mijloacele de transport din Timișoara și spune că deși a fost instaurată Poliția Transportului Local, problema va fi rezolvată în totalitate doar atunci când va exista supraveghere video.

„Ne preocupă să rezolvăm și problema hoților de buzunare, dar suntem realiști și știm ca aceasta se va rezolva când vom avea sisteme video în mijloacele de transport în comun. Tramvaiele reabilitate vor avea 9 camere de filmat”, mai spune edilul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*