Ultimele stiri

Robu: “Prietene Titu Bojin, adu tu bani dacă poţi”. De ce spune edilul că PSD-ul sfidează inteligența

Un nou atac al primarului Nicolae Robu la adresa PSD-ului și implicit la adresa președintelui Consiliului Județean, Titu Bojin. Edilul condamnă atitudinea PSD-ului, despre care spune că se laudă fără a avea efectiv cu ce în afară de promisiuni care nu au fost realizate. Robu îl acuză pe marele rival Bojin că nu are nicio legătură cu proiectele pentru Timișoara și îi cere să aducă el bani pentru județ dacă poate, evident.

În acest contex, Nicolae Robu a postat un nou apel pe Facebook, prin care îi cere socoteală președintelui Consiliului Județean, Titu Bojin. Edilul vrea să afle care sunt realizările acestuia pentru Timiș și Timișoara și îi cere să nu se mai laude cu lucruri pe care nu a reușit să le facă.

„Pe măsură ce ne apropiem de alegerile prezidenţiale, PSD ne bombardează, sfidându-ne, pur şi simplu, inteligenţa, cu promisiuni de alocare de fonduri către Timişoara care mai de care mai deşănţate. Deşi încă e ZERO LEI ca sumă virată efectiv Primăriei Timişoara, aşa cum se poate vedea mai jos, în dreptul tuturor obiectivelor despre care am tot vorbit de doi ani, ni se trâmbiţează, acum, că va veni Victor Ponta în Timişoara şi va semna aici, „pe loc”, în faţa presei, aprobarea finanţării noului stadion, a noii săli polivalente de 15 mii de locuri, a bazinului de înot olimpic, etc. Eu încă atâta tupeu n-am pomenit în viaţa mea! Păi d-le Titu Bojin -apropo: n-ai nicio legătură cu niciunul dintre proiectele Timişoarei, nici cu cele pe fonduri europene, nici cu cele pe venituri proprii, nici cu Loga, nici cu Lenau, nici cu Calderon, cu absolut niciunul, cu atât mai mult n-ai nicio legătură cu noul stadion, cu noua sală polivalentă şi cu noul bazin olimpic, TOATE acestea fiind proiecte exclusiv ale Municipiului Timişoara, propuse de Municipiul Timişoara de unul singur şi implementate de Municipiul Timişoara de unul singur!-, prietene Titu Bojin, adu tu bani dacă poţi pentru măcar unul din proiectele tale, spre exemplu pentru Centrul Intermodal de Mărfuri, ca să ai şi tu cu ce te lăuda, să nu fii nevoit să mai spui penibilitatea că din moment ce Timişoara este în judeţul Timiş, toate proiectele mele pentru Timişoara sunt şi ale tale! Nu-ţi mai băga mâna-n buzunarul meu, dragă Titule, că dacă o mai bagi, cu toată prietenia noastră, îţi voi da peste ea!”, a scris Robu pe Facebook.

Edilul susține în continuare că virările de fonduri în conturile Primăriei rămân la zero.

„Acum, în sprijinul celor susţinute mai sus și pentru „credibilizarea” diversiunii în pregătire PSD-Victor Ponta-Titu Bojin, iată situaţia la zi a VIRĂRILOR DE FONDURI în conturile Primăriei Timişoara pentru 10 dintre obiectivele extrem de importante pentru Timişoara şi timişoreni:

Obiectivul & Suma alocată de Guvernul României până în prezent:

1. Centura Sud

ZERO LEI

2. Centura Vest

ZERO LEI

3. Nou record la autostrada Timişoara – Arad

ZERO LEI

4. Reparaţie capitală Gara de Nord

ZERO LEI

5. Reabilitare Teatrul Național / Opera Română

ZERO LEI

6. Reabilitare Sinagoga Cetate

ZERO LEI

7. Construire Bazin de Înot Olimpic

ZERO LEI

8. Construire Sală Polivalentă

ZERO LEI

9. Construire Spital Regional

ZERO LEI

10. Construire Corp Nou la Spitalul de Copii în parteneriat cu Primăria Municipiului Timişoara

ZERO LEI

(se spune că pentru Spitalul de Copii s-ar fi alocat 5 milioane lei -restul până la 100 milioane lei cât e valoarea investiţiei cu dotare cu tot fiind, deocamdată, în sarcina exclusivă a Primăriei Timişoara-, dar NICI ACUM, ÎNCĂ NU S-A VIRAT NIMIC ÎN CONTURILE PRIMĂRIEI)!”

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*