Ultimele stiri

Robu primește de la Guvern jumate din banii la care spera anul acesta pentru Spitalul de Copii

Încă cinci milioane de lei vor veni de la Guvern pentru construirea noului corp al Spitalul de Copii. Anunțul a fost făcut miercuri de primarul Nicolae Robu, care se declară total nemulțumit de suma cu care cei de la București vor contribui în anul 2015 pentru ridicarea construcției.

După ce anul trecut Guvernul a alocat 5 milioane de lei pentru construirea noului corp al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”, iată că mișcarea se repetă și în 2015. Încă cinci milioane de lei vor veni de la București pentru ridicarea imobilului. O sumă foarte mică spune primarul Nicolae Robu, care se aștepta ca Guvernul să contribuie anul acesta cu cel puțin 10 milioane de lei.

„Anul acesta primim 5 milioane dintr-o investiție de 100 de milioane. Am primit 5 milioane anul trecut și anul acesta 5 milioane. Asta e tot ce primește Timișoara. E bătaie de joc. Orice leu e bine venit și bine primit, dar e puțin. (…)Minimum-minimorum zece milioane de lei speram să primim. Noi mergem cu lucrările înainte. Noi am adus garanții firmei ce lucrează că vom plăti la timp”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Edilul spune că va trimite adrese la București pentru încercarea suplimentării sumei care a fost alocată până acum Spitalului de Copii.„Voi trensmite documente în acest sens, n-o să stau în genunchi pe la uși pentru că nu așa se obțin banii, cum spun unii care nu au obținut bani”. Deși gestul s-a repetat și în trecut, Robu spune că nu a primit niciodată un răspuns oficial de la Guvern.

„Nu am numărat câte adrese am trimis. Nu am primit niciun răspuns. Nici măcar de minimă civilizație”, explică primarul, care spune că ultima adresă a fost trimisă în urmă cu o lună.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*