Ultimele stiri

Robu: Regret că oameni implicați în politică promovează distrugerea de materiale electorale

După ce președintele PSD Timiș, Titu Bojin, a declarat că mai multe materiale electorale ale formațiunii pe care o conduce au fost vandalizate de către membrii și simpatizanții ACL, Nicolae îi dă replica.

Deși spune că nu vrea să-i dea replică la atacurile personale, primarul Nicolae Robu nu se lasă în fața marelui rival Titu Bojin. Astfel, acesta îi cere, din nou, să completeze „lista-minune” a realizărilor, și,  de asemenea, îi atrage atenția că membrii ACL nu au avut nicio legătură cu vandalizarea materialelor electoarale. Ba mai mult, Robu acuză PSD-ul că, din răzbunare, a dispus ca mai multe materiale ACL să fie distruse.

„Am fost informat că Titu Bojin a făcut diverse afirmații și vizavi de persoana mea și vizavi de ACL. Nu vreau să îi dau replică în ceea ce privește declarația la adresa persoanei mele. Eu am o listă de realizări vreau să văd alături realizările tuturor PSD-istilor la un loc. În ceea ce privește că ACL ar distruge materialele electorale ale PSD-ului, Titu Bojin, mă dezamăgește pentru că știe ce părere am eu de concurența electorală. Niciun PNL-ist și niciun PDL-ist nu a avut nici cea mai mică tangență cu distrugerile de materiale electorale. În schimb cei de la PSD după ce au constatat că le-au fost distruse materiale, au spus că vor avea grija de materialele noastre, lucru care s-a văzut în zilele următoare.

Ca primar regret că unii cetățeni se dedau la distrugeri de materiale electorale, dar regret și mai mult că oameni implicați în politică declară și promovează distrugerea de materiale electorale, chiar dacă invocă răzbunarea. E la fel de descalificant”, a declarat Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*