Ultimele stiri

Robu salută ideea de dezbatere publică într-o universitate. Ce spune despre locul în care ar trebui să se întâlnească cei doi candidați la prezidențiale

Primarul Nicolae Robu salută ideea susținerii dezbaterii publice dintre candidații la prezidențiale Victor Ponta și Klaus Iohannis într-o universitate. Deși prima propunere a fost Universitatea de Vest din Timișoara, pe care candidatul ACL a acceptat-o, dar candidatul PSD a refuzat-o, Robu spune că această dezbatere ar putea fi susținută în oricare dintre marile universități din țară dacă Victor Ponta nu dorește să vină în orașul de pe Bega.

„Eu cred că oferta ca dezbaterea să aibă loc într-o universitate, fie că este cea din Timișoara, din București, Iași sau Cluj, era o variantă foarte bună. Victor Ponta o respinge. Greu de înțeles de ce nu agreează mediul universitar. Dacă nu agreează Timișoara să meargă la București.  Klaus Iohannis este deschis. Nu înțeleg de ce sunt de preferat televiziunile”, a declarat primarul Robu.

Mai mult decât atât, edilul susține că nu înțelege de ce dezbaterea ar trebui să aibă loc pe un anumit post de televiziune și spune că cel mai corect ar fi ca aceasta să se țină într-un loc în care să aibă acces toate posturile media, inclusiv televiziunea publică.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*