Ultimele stiri

Robu spune că lucrările în centrul istoric pot fi gata în octombrie! Voi îl credeți?

Piata Libertatii

Ritmul în care se desfășoară lucrările de reabilitare a centrului istoric nu-l dau pe spate pe primarul Nicolae Robu, dar acesta are speranțe mari de la firma Romprest, cea care realizează pavarea în zonă. Mai exact, edilul-șef al Timișoarei este aproape convins că lucrările vor fi gata înainte de termen.

“Proiectul este într-o stare avansată, dar eu și timișorenii ne-am fi bucurat să fie mai avansată lucrarea. Avem termen până la sfârșitul anului, dar eu estimez că lucrările ar putea fi gata la finele lunii octombrie, chiar dacă avem timp până la 31 decembrie”, a declarant în cadrul unei conferințe de presă Robu.

Conform acestuia, chiar dacă muncitorii nu lucrează la forță maxima, lucrările sunt în graphic atât în Piața Libertății, cât și pe străzile adiacente.

Acum Piața Unirii e pavată în proporție de 60%, oricine poate vedea, o bună parte din Eugeniu de Savoya este pavată, jumătate din Mercy este pavată, Lucian Blaga este aproape gata, zona din jurul Pieței Sfântul Gheorghe este pavată aproape în totalitate”, a mai spus primarul Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*