Ultimele stiri

Robu vrea să scape de corupții din PNL: “Niciun partid din România nu este format numai din îngeri ”

După modelul PSD, care spune că duce o campanie de curățire a partidului la nivel național, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, vrea curățenie generală și în formațiunea din care face parte. Liberalul susține că cei ce au încălcat legea trebuie excluși din partid şi pedepsiţi în conformitate cu legea.

Astfel, liderul liberal este convins că PNL-ul nu este format numai din îngeri. Tocmai în acest sens, Robu crede că cei ce au greșit, trebuie să plătească, iar acest lucru nu se poate face decât printr-o campanie în genul celei dorite și de marele rival PSD.

„Este nevoie de o curăţire şi în PNL. Niciun partid din România nu este format numai din îngeri. În fiecare partid există oameni valoroşi, cinstiţi, corecţi, de bună credinţă, după cum este la fel de adevărat că în fiecare partid există şi oameni care ar fi bine să stea deoparte. Am văzut din păcate că în România, lăcomia a fost foarte mare la multe persoane şi probabil că pe lângă acele persoane ale căror ilegalităţi au fost deja demonstrate în instanţă şi care şi-au primit pedeapsa, mai sunt şi altele care tot din lăcomie au încălcat legea. Acestea  trebuie să fie identificate şi pedepsite ca atare pentru faptele lor, indiferent din ce partid fac parte”, spune preşedintele PNL Timiş.

1 Commentariu pe Robu vrea să scape de corupții din PNL: “Niciun partid din România nu este format numai din îngeri ”

  1. cand incepe curatenia de iarna in PNL Timis?

    cine urmeaza dupa Ostaficiuc?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*