Ultimele stiri

Robu vrea să știe: Ieșim sau nu în stradă pentru Centura Timișoarei?

Nicolae Robu

Faptul că Centura de Sud a Timișoarei a fost cuprinsă în Master-Planul pentru Transporturi nu-l încălzește cu nimic pe primarul Nicolae Robu și așa cum a anunța încă de vineri este decis să iasă în stradă pentru a cere finanțarea acesteia chiar în 2015.

În acest sens, primarul a lansat un nou sondaj pe Facebook, pentru a afla, de la prietenii săi de pe rețeaua socială, dacă sunt dispuși să i se alăture în acest demers.

„Vă întreb: Sunteţi de acord să organizăm un mare miting pentru finanţarea începând din 2015 a Centurii Sud a Timişoarei, obiectiv inclus în Master Plan-ul Naţional pe Transporturi? Dacă da, clicuiţi «Like». Dacă nu, postaţi textul «N-avem nevoie de centură, nouă ne e bine şi aşa, important e ca Guvernul să aibă linişte»”, a scris primarul pe Facebook.

Vă reamintim că Centura Sud a Timișoarei nu a fost cuprinsă în prima fază a Master-Planului pentru transporturi, oficialităie de la București susținând că nu este un obiectiv atât de important, totuși după sutele de apeluri plecate de la Timișoara, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anunțat că varianta finală a documentului include și Centura Sud a Timișoarei. De unde vor veni banii pentru realizarea acesteia și când va fi gata, nu se știe.

1 Commentariu pe Robu vrea să știe: Ieșim sau nu în stradă pentru Centura Timișoarei?

  1. De acord cu protestul stradal!!!!Particip !

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*