Ultimele stiri

„ROMÂNII AU TALENT”: Doi deținuți de la Penitenciarul Timișoara au IMPRESIONAT juriul

romanii au talent

Prima ediţie a celui de-al cincilea sezon al emisiunii „Românii au talent” a fost lider absolut de audienţă, peste 4,3 milioane de telespectatori urmărind show-ul difuzat vineri seară de postul de televiziune Pro TV.

Telespectatorii au făcut cunoştinţă cu noii eroi naţionali şi au avut parte de un spectacol memorabil oferit atât de concurenţi, cât şi de noul juriu format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, dar şi de cele două gazde ale emisiunii, Smiley şi Pavel Bartoş.

Pe întreaga durată de difuzare, 20.30 – 23.11, peste 4,3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă a fost stabilit la 22.45, când 5.1 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Trupa Laolaltă, formată din doi deţinuţi de la penitenciarul Timişoara, a demonstrat ce înseamnă să cânţi hip-hop. Interpretarea lor de pe scenă le-a adus admiraţia juriului, dar şi a publicului. Au fost apreciaţi pentru calitaţile lor vocale şi s-a decis: merg mai departe cu patru de „Da”, dar şi cu steluţele „Românii au talent”, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*