Ultimele stiri

„Românii au talent”: Un criminal PERICULOS, proaspăt eliberat din Penitenciarul Timișoara, a primit 4 de DA. Cum a reușit să impresioneze juriul mințind

andrei grigoriu

Andrei Grigoriu, care atunci când s-a prezentat la preselecțiile „Românii au talent” era închis la Penitenciarul Timișoara, a reușit să impresioneze juriul, dar și telespectatorii cu povestea desenată pe care a spus-o. Pentru talentul său de povestitor, membri juriului i-au acordat patru de DA, mai ales că aceștia l-au privit cu compasiune după ce a mărturisit că a fost condamnat la 16 de închisoare pentru că a tăinuit faptul că un prieten de-al său a ucis pe cineva. În realitate, lucrurile stau cu totul diferit.

Wowbiz scrie că în iarna anului 2003, o crimă înfiorătoare s-a petrecut la Timișoara. Pentru 200 de euro, doi tineri i-au tăiat gâtul unei fete de 25 de ani, iar apoi au abandonat-o într-o baltă de sânge pe o stradă lăturalnică din oraș fără nicio remușcare. Unul dintre cei doi criminali era chiar participantul la show-ul „Românii au talent”, Andrei Grigoriu.

 

Timișoreanul este liber de la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, iar imediat după ce a ieșit din închisoare s-a angajat la un salon din oraș ca artist tatuator.

 

1 Commentariu pe „Românii au talent”: Un criminal PERICULOS, proaspăt eliberat din Penitenciarul Timișoara, a primit 4 de DA. Cum a reușit să impresioneze juriul mințind

  1. Omul asta este inca f periculos.Ce reabilitare,in primul rand trebuia sa aiba decenta si sa stea ascuns,sa nu mai provoace atata durere acelei mame.Daca totusi il mustra cat de cat constiinta,trimetea in semn de respect mamei victimei macar 1000 din cei 25 000 lei pe care conform Hotararii judecatoresti e obligat sa-i dea .
    Dar daca el un criminal periculos ajunge acolo,vestitul ProTv au ei cat de cat decenta s-si ceara scuze public mamei victimei pt durerea provocata?
    Mihaela Radulescu,iarasi te-ai facut de tot rahatul,l-ai iertat de toate pacatele,putin si-l sarutai si pe gura(apropo de alt concurent),de… e tanar,frumos, sange rece…Bafta in continuare!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*