Ultimele stiri

Românii vor să iasă astăzi în stradă. HARTA PROTESTELOR

proteste

Mii de români şi-au anunţat prezenţa astăzi, în Bucureşti şi alte 9 mari oraşe, la mitingurile de protest faţă de respingerea cererii DNA de aresare a lui Dan Şova. Evenimentele care sunt programate în Capitală, Constanţa, Braşov, Timişoara, Iaşi, Bacău, Oradea, Târgu Mureş, Sibiu şi Cluj au fost organizate pe Facebook şi urmează să înceapă la aceeaşi oră, 18.00.

Protestele începute miercuri imediat după ce senatul a decis să nu aprobe cererea DNA de arestare a pesedistului Dan Şova, continuă astăzi în marile oraşe ale României. Totul este organizat pe Facebook, unde au fost create evenimente având acelaşi mesaj general: imunitatea parlamentarilor să se rezume doar la decaraţiile politice:
„Milităm pentru menţinerea imunităţii doar pentru declaraţii politice.Nu dorim folosirea ei ca paravan pentru infractori!” (Bucureşti, Constanţa şi Cluj)
„Parlamentarii continuă să îşi bată joc de popor şi de justiţie, ignorând mesajul transmis în noiembrie de stradă. E timpul să le reamintim de ce am ieşit în noiembrie!”(Sibiu)
Mitingurile din marile oraşe sunt programate să înceapă toate la ora 18:00:
BUCUREŞTI, Piaţa Universităţii
CONSTANŢA, Prefectură
BRAŞOV, Prefectură
CLUJ, Piaţa Unirii
IAŞI, Palatul Culturii
SIBIU
BACĂU, Piaţa Tricolorului
ORADEA, Piaţa 1 Decembrie
TG. MUREŞ, Piaţa Trandafirilor
TIMIŞOARA, Piaţa Operei

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*