Ultimele stiri

Roşii umplute cu brânză

rosii umplute cu branza

Ingrediente:

500 g roşii
150 g brânză dulce de vaci
150 g brânză de oaie
100 g unt
½ legătură mărar
1 legătură pătrunjel
2 legături ridichi
salată verde pentru decor

Preparare:

Tai roşiile pe jumătate, le scoţi miezul şi le întorci cu faţa în jos, ca să se scurgă bine. Amesteci brânza dulce cu cea de oaie dată prin maşina de tocat sau pe răzătoarea mică.

Adaugi untul frecat spumă, mărarul şi jumătate din pătrunjel tăiate mărunt, o legătură de ridichi curăţate de coajă şi tocate mărunt şi omogenizezi totul foarte bine. Umpli roşiile cu crema de brânză, le aşezi pe platou peste salată şi presari pătrunjelul tocat. Faci un decor din ridichile rămase, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*