Ultimele stiri

Rovana Plumb, la Timişoara: „Am în vedere ca familia să îşi reia rolul şi statutul într-o societate normală”

Rovana Plumb

Rovana Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, a fost prezentă astăzi, la Timişoara, pentru a discuta despre diferite aspecte ale vieţii din România. Aceasta a ţinut să vorbească despre rolul familiei în societate şi despre demersurile pe care le face pentru a se asigura că familia îşi va relua locul meritat în societate.

„Am în vedere, în mandatul de la Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, ca familia şi să îşi reia rolul şi statutul într-o societate normală. De aceea şi prevederile pe care le avem în vedere, de la prima zi de naştere la copil, până la cei vârstnici, vrem să fie programe concrete. În ceea ce priveşte Timişoara, aş vrea să felicit judeţul Timişoara (n.r. Timiş), pe toţi timişorenii pentru faptul că au concentrat aici un mare număr de companii, care sunt cei mai mare angajatori din România”, a afirmat aceasta.

Întrebată dacă în această „societate normală” sunt prevăzute şi cuplurile de acelaşi sex, în contextul în care acestea sunt incluse din ce în ce mai mult în programele europene, Rovana Plumb a declarat că, în viziunea ei, familia tradiţională este cea mai potrivită pentru o „societate normală”, dar că înţelege că Uniunea Europeană înseamnă idei şi opinii diferite, chiar şi pe acest subiect.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*