Ultimele stiri

Roxana Iliescu, noul președinte al PMP Timiș

La Centrul Regional de Afaceri din Timişoara a avut loc sâmbătă conferinţa judeţeană a PMP Timiş. Întrunirea a avut ca scop alegerea președintelui, a celor șase vicepreședinți, secretarului general, secretarului general adjunct şi a celor zece secretari executivi ai Consiliului Executiv Judeţean al PMP Timiş. Noul președinte al PMP Timiș este acum Roxana Iliescu.

Marius Popescu, susține că alegerile au fost nestatutare întrucât la ele nu a participat nimeni de la Bucureşti și nu au avut cvorum.

„Astăzi la Timișoara s-a înființat prima organizație a PCR Timiș, sub înaltul patronaj al domnului Funeriu. Azi au avut loc alegeri județene nestatutare, fraudate și fără cvorum și care încală statutul PMP în vigoare. Azi s-au ales soțul cu soția (Simona Regea și Cătălin Regea), logodnicul cu logodnica (Lucian Gheorghe și Daniela Constantin), iar juvetele de Daniel Funeriu și-a propus pupila și a votat-o în persoana doamnei sau domnișoarei Roxana Iliescu”, scrie Popescu într-un mail pe care l-a trimis mai multor lideri naționali ai PMP.

El a afirmat că la alegeri au participat în jur de 60-70 de persoane, în contextul în care organizația numără 580 de membri.

PMP Timiș mai are acum organizații doar la Lugoj și Săcălaz.

Sursă foto: debanat.ro

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*