Ultimele stiri

Roxana Iliescu, președinta PMP Timiș: „PMP are tot mai mulţi susţinători în judeţul Timiş”

Organizaţia PMP Timiş va susţine luni, 22 septembrie 2014, ora 12:00, o conferinţă de Presă la Hotel Continental. Cu ocazia conferinței va fi prezentată echipa de Conducere a Filialei PMP Timiş. De asemenea, se vor puncta priorităţile pe care echipa le are în vedere în perioada imediat următoare cu privire la susţinerea Elenei Udrea în campania alegerilor Prezidenţiale 2014.

Echipa de Conducere a Organizaţiei PMP Timiş a fost aleasă prin vot uninominal în urma convocării Conferinţei Judeţene a PMP Timiş în data de 06 septembrie 2014.

Cu majoritatea voturilor celor prezenţi, au fost aleşi Roxana Iliescu – Preşedinte al Consiliului Executiv Judeţean al PMP Timiş şi Caiţă Panici – Secretar General PMP Timiş. De asemenea, a fost aleasă întreaga structură de conducere a CEJ PMP Timiş, conform statutului. În unanimitate, cei prezenţi, la propunerea Roxanei Iliescu, l-au votat pe Daniel Funeriu pentru funcţia de Preşedinte Onorific al PMP Timiş.

„PMP are tot mai mulţi susţinători în judeţul Timiş. Dreapta prinde puteri în fiecare zi, facem noi înscrieri zilnice în PMP la nivel local. Tot mai mulţi susţin cauza noastră şi îşi doresc o participare activă în acest partid tânăr şi extrem de dinamic. În timp record, am demonstrat că ştim să ne mobilizăm şi să facem faţă în mod onorabil provocărilor unui sistem vechi şi greoi, care se zbate din răsputeri să nu piardă teren. Aşa cum spune şi Elena Udrea, candidatul nostru la Preşedinţie, PMP este un partid de viitor.

Avem un mesaj corect şi pliat pe necesităţile tuturor românilor. Milităm pentru garantarea statului de drept, echilibrul puterilor în stat şi reducerea impozitelor, a contribuţiilor sociale, soluţii concrete şi sustenabile. Avem obiective clare şi misiunea de a dărui României un Preşedinte de dreapta, care să aducă din nou prosperitatea în România. Elena Udrea este o femeie puternică, un politician cu o evoluţie remarcabilă, are experienţa, forţa, dar mai ales capacitatea de a oferi dreptei victoria şi să îl învingă pe Victor Ponta în turul 2.”, transmite Roxana Iliescu.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*