Ultimele stiri

„Roz pentru Timişoara….. Roz pentru toată ţara”. Ce surpriză li se pregătește timișorenilor în centrul orașului

Pentru că lumina vine din interior şi pentru că ea ne uneşte şi scoate la iveală tot ceea ce este mai bun în noi toţi, echipa campaniei Help25 a decis ca, şi în acest an, să aducă în prim plan un simbol al Speranţei şi al Renaşterii. Dacă anul trecut Bradul Help25 a ocupat un loc de cinste în centrul oraşului, fiind admirat de mulţi timişoreni şi atrăgând numeroase grupuri de colindători, în acest an va fi oferit timişorenilor un alt simbol.

Este vorba despre o uriaşă fundă roz, care va fi amplasată în centrul oraşului şi care va străluci până în luna ianuarie, atrăgând atenţia comunităţii cu privire la riscurile cancerului la sân şi la importanţa diagnosticării precoce a acestei boli.

Iluminarea acestui simbol al luptei împotriva cancerului la sân şi al Campaniei Help25 va avea loc în data de 10 decembrie 2014, ora 19.00 pe strada Alba Iulia. Ca şi în anii trecuţi, se intenţionează ca, în cursul lunii decembrie, acest spaţiu să atragă organizarea unor evenimente conexe, cu rol de conştientizare şi sensibilizare, accentul urmând să fie pus pe sănătatea femeilor dragi din jurul nostru.

Simbolul campaniei va rămâne prezent în centrul Timişoarei până la jumătatea lunii ianuarie a anului viitor urmând ca, ulterior, pe parcursul anului 2015, să fie amplasat, rând pe rând, în zone centrale din mai multe oraşe din România. Caravana sănătăţii şi a prevenţiei va cuprinde orase precum: Oradea, Arad, Lugoj, Craiova, Iaşi, Bucureşti, Cluj toate cheltuielile legate de transport şi amplasare urmând să fie suportate de către partenerii campaniei.

Campania „Help25” a demarat în 1 octombrie 2013 şi este destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, având ca principale obiective implementarea unui program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf pentru Asociaţia OncoHelp.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*