Ultimele stiri

Robert Turcescu s-a căsătorit în secret

robert turcescu

Fostul jurnalist Robert Turcescu trăiește o perioadă incertă și tulbure din punct de vedere profesional, după ce a renunțat la talk show-ul pe care îl prezenta la B1 TV. Acesta a mărturisit că a fost ofițer sub acoperire, declarație care a aruncat în aer peisajul media din România.

Ei bine, în ciuda părerii generale, din punct de vedere emoțional, protagonistul nostru stă pe roze. Iubește și este iubit, după cum a declarat astăzi, în fața casei sale.

Reporterii WOWbiz.ro l-au surprins pe îndrăgitul jurnalist când cobora din mașina personală, însoțit de frumoasa lui parteneră de viață. Cea care-i stă alături reputatului Robert Turcescu a căpătat un statut deosebit. Începând de azi, frumoasa șatenă este doamna Turcescu, iar mărturie, pe lângă informațiile surselor noastre, stau florile pe care le ținea în mână, dar și declarațiile cu substrat ale soțului ei.

“Ca orice om care iubește și este iubit, îmi doresc un copil, dar mai multe nu vă spun pentru că întotdeauna am fost discret în ceea ce privește viața mea de familie”, a declarat Robert Turcescu pentru WOWbiz.ro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*