Ultimele stiri

Rugbiștii de la RCM promovează arta! Sportivii au făcut colaje la AccesART [FOTO]

Campionii de la RCM Timișoara au promovat arta, astăzi, în Parcul Botanic. Preț de câteva ore, sportivii au participat la un atelier de colaj, organizat în cadrul festivalului AccesART. Aici au decupat poze din mai multe reviste, iar apoi realizat propria lucrare artistică despre ceea ce îi impresionează în Timișoara.

Acțiunea face parte din planul general al clubului RCM UVT de susținere a proiectelor culturale din Timișoara, de promovare a orașului și a valorilor sale. La eveniment au participat atat seniori, cât și juniori ai echipei de rugby.

„Consideram că menirea unei echipe campioane este, în primul rând, aceea de a susține proiectele de marcă ale comunității din care face parte, aria sport-cultură fiind prioritară în planul general de comunicare al clubului nostru. Atât echipa de seniori cât și cea de juniori și-au arătat interesul de a participa la atelierele organizate în Parcul Botanic în cadrul festivalului AccesArt, acțiunea fiind un prilej bun de a ne pune în valoare și alte talente decât cele legate de sportul cu balonul oval”, a declarat Oana Barbu – director de comunicare RCM UVT Timisoara.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*