Ultimele stiri

Ruladă de pateu

rulada de pateu

Ingrediente: 1 cutie pate, 50 g margarină, 200 g caşcaval, 1 cutie miez de lapte, pătrunjel, 3 ouă, sare, 130 g unt.

Preparare

Caşcavalul îl dăm prin răzătoarea mare. Adăugăm untul topit şi sarea după gust. Amestecăm bine compoziţia şi adăugăm miezul de lapte tocat împreună cu pătrunjelul spălat şi tăiat. Pregătim o bucată de folie de aluminiu, o ungem cu ulei peste tot şi întindem tot caşcavalul deasupra cu lingura.

Amestecăm pateul ţinut la temperatura camerei cu margarina şi răsturnăm peste caşcaval. Ungem pateul peste tot. Fierbem ouăle şi le tăiem bucăţi deasupra peste celelalte ingrediente. lÎncepem să rulăm strângând uşor rulada. Dăm rulada la rece circa 1 oră, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*