Ultimele stiri

Ruladă de pui

rulada de pui

Ingrediente: un pipet de pui mare, dezosat, 100 g spanac congelat, 100 g caşcaval ras, 2 linguri ulei, 1/2 ceapă, sare și piper.

Mod de preparare: Se spală carnea, se curăţă de pieliţă, se condimentează cu sare şi piper şi se pune între două folii de plastic. Se bate cu ciocanul de şniţele pânp ajunge la grosimea de 1 cm.

Se căleşte ceapa tocată mărunt, se adaugă spanacul, sare şi piper şi se lasă să fiarbă la foc mic până când amestecul devine o pastă omogenă.

Se toarnă spanacul peste pieptul de pui, se întinde uniform ( se lasă liber pe margini cam 1 cm), se presară caşcavalul ras, se condimentează cu puţin piper, se rulează şi se prinde cu scobitori.

Se pune într-o tavă termorezistentă cu puţină apă şi 2 linguri de ulei. Se coace în cuptorul încins 30 de minute, se întoarce pe partea cealaltă şi se mai lasă aproximativ 30 de minute, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*