Ultimele stiri

Ruladă învelită în bacon

rulada invelita in bacon

Ingrediente: 250 g bacon feliat, 500 g carne tocată de vită, 500 g carne tocată de porc, o legătură de pătrunjel verde, o legătură de ceapă verde, 8 ouă, un ardei gras roşu, piper măcinat 20 g, condimente 50 g, sare după gust, ierburi aromate (tarhon), o căpăţână de usturoi, 4 cepe mari, 20 g  boia de ardei iute.

Preparare

Punem într-un vas carnea tocată de vită şi de porc, peste carne adăugăm 3 ouă crude, pătrunjelul tocat mărunt, ceapa tocată mărunt atât cea uscată cât şi cea verde, usturoiul tocat mărunt, condimente, piper, sare după gust, tarhon şi boia de ardei iute şi le amestecăm foarte bine.

Aşezăm în tava de copt cozonacii hârtie de copt şi peste hârtie aşezăm frumos felii de bacon, jumătate să fie în tavă şi jumătate să fie în afara tăvii, peste feliile de bacon punem jumătate din compoziţie şi la mijloc vom aşeza 5 ouă fierte şi lângă ouă aşezăm felii subţiri de ardei gras roşu, apoi adăugăm şi cealaltă jumătate de compoziţie şi adunăm feliile de bacon peste compoziţie.

Apoi acoperim rulada cu hârtie de copt şi dăm tava la cuptor la foc potrivit pentru circa o oră, după care vom dezveli rulada să se rumenească frumos baconul, mai lăsăm câteva minute şi oprim focul, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*