Ultimele stiri

RUȘINOS Jorge refuză să plătească pensie alimentară! Care este motivul

jorge

Cântărețul Jorge are un fetiță cu Alina Laufer, femeie de care a divorțat în urmă cu ceva timp. Alina a făcut o serie de acuzații dure la adresa fostului soț, despre care spune că refuză să mai plătească pensie alimentară, pe motiv că nu mai are bani, scrie Reginele.

“Nu m-am certat niciodată cu Jorge, dar l-am acționat în instanță fiindcă nu a mai plătit pensia alimentară. Copilul este ceea ce noi prețuim cel mai mult. La ultima noastră discuție din februarie, i-am spus să dea mai mulți bani pentru educația copilului nostru, dar el nu a vrut. A spus că el consideră că dă suficienți bani.

Acum a început executarea silită. Trebuie să îmi dea 11.000 euro. Nu suport să fiu mințită, Jorge nu a fost niciodată sincer cu mine. Nu a stat cu mine de vorbă să îmi spună ce nu a mers. M-a mințit tot timpul. O dată mi-a spus că s-a îndrăgostit, iar apoi că nu m-a înșelat niciodată. Altădată, m-a sunat, eram căsătoriți, și mi-a spus că a primit o mașină pe un contract de imagine, apoi am aflat că mașina e înscrisă pe firma actualei sale soții. Eu cum să mai am încredere într-un om care mă minte? Lui Jorge îi place să pozeze în rolul de victimă și mă deranjează când spune că eu încerc să mă promovez pe numele lui”, a spus Alina în emisiunea “La Maruță”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*