Ultimele stiri

S-a decis care sunt cele 12 piese care intră în finala Eurovision România. Vezi cine va concura

După ascultarea melodiilor validate să participe la selecţia naţională Eurovision, juriul a decis cele 12 piese care intră în finala Selecţiei Naţionale Eurovision România.

Pe 8 martie publicul şi juriul decid cine merge la Viena, potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Cine sunt cei 12 concurenți

Luminiţa AnghelAlexa şi Aurelian TemişanVoltajBăieţiiBlue Noise,Rodica AculovaCristina VasiuTudor TurcuSuper Trooper, Ovidiu AntonLara Lee şi CEJ sunt cei pe care îi vom vedea pe scena Sălii Polivalente din Craiova, la finala naţională a concursului Eurovision 2015 din 8 martie.

Lista completă a celor 12 melodii calificate la Selecţia Naţională Eurovision 2015 poate fi accesată pe eurovision.tvr.ro, unde piesele pot fi şi ascultate de fanii concursului. Tot acolo se găsesc şi Regulamentul concursului şi alte informaţii suplimentare.

„Piesele au fost ascultate de mai multe ori, chiar şi de 10 ori, de către membrii juriului, care şi-au dorit să facă cele mai bune alegeri pentru selecţia naţională. În final, cu toţii au fost de acord că oricare dintre cele 12 compoziţii ar putea reprezenta România cu succes în faza internaţională a concursului, de la Viena”, a declarat Iuliana Marciucproducătorul evenimentului, la încheierea preselecţiei.

Cei 12 finalişti încep pregătirea pentru show-ul din 8 martie chiar de vineri, 13 februarie, când sunt stabilite întâlniri cu echipa de producţie a Televiziunii Române.

Prima apariţie televizată a artiştilor calificaţi în finala naţională este programată pentru duminică, 15 februarie, la ora 21.10, când telespectatorii TVR 1, TVR HD şi internauţii de pe TVR+ îi vor cunoaşte mai bine, în cadrul primei ediţii a emisiunii Eurovision România.

Mai multe pe  Pagina de media.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*