Ultimele stiri

S-a furat și în perioada Crăciunului. Ce au stustras doi tineri de 21 de ani

supermarket

Furturile s-au intensificat în perioada sărbătorilor. Doi tineri, ambii de 21 de ani, au fost surprinşi  de agenţii de pază a două societăţi comerciale, după ce au trecut de casa de marcat cu mai multe produse neachitate. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru furt.

Astfel, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara efectuează cercetări faţă de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Mai exact,în a treia zi de Cărciun, în jurul orei 21.30, cel în cauză a fost reţinut de agenţii de pază ai unei societăţi situate în incinta unui complex comercial din Timişoara, fiind depistat după ce a trecut de casa de marcat având asupra sa mai multe produse (cuţite de bucătărie) a căror valoare nu a fost achitată. Prejudiciul în valoare de aproape 450 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

În plus, luni, în jurul orei 13.50, un alt tânăr de 21 de ani a fost reţinut de agenţii de pază ai unei societăţi comerciale din Timişoara, fiind depistat după ce a trecut de casa de marcat având asupra sa mai multe produse cosmetice a căror valoarea nu a fost achitată. Tânărul a fost condus la sediul Secţiei 4 Poliţie Timişoara, unde i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Prejudiciul în valoare de peste 800 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

În ambele cazuri, poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

1 Commentariu pe S-a furat și în perioada Crăciunului. Ce au stustras doi tineri de 21 de ani

  1. Daca te uiti in Timisoara este plina de persoane dubioase din zona MH care stau in diferite locuri,urmaresc si apoi actioneaza asa cum stiu ei cel mai bine pentru ei.Nu exista lege pentru furt.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*