Ultimele stiri

S-a închis “Shop-ul de vacanță”. Mii de timișoreni au trecut pragul târgului de turism [GALERIE FOTO]

S-a încheiat târgul de turism “Shop-ul de vacanță”, desfășurat în acest sfârșit de săptămână la Iulius Mall. Mii se persoane au trecut pe la standurile agențiilor de turism, hotelurile din țară și străinătate care le-au pregătit oferte pentru vara lui 2014.

Cea de-a 13-a ediție a târgului de turism i-a întâmpinat pe vizitatori cu destinaţii de vis în ţări exotice, croaziere de lux, weekend-uri în capitale europene, pachete turistice all inclusive, dar şi oferte aproape de casă, în România. Peste 35 de pensiuni din diverse zone turistice ale României, au venit cu reduceri de până la 50% pentru: Paște, 1 Mai și sezonul estival. Expozanții de la parterul si demisolul mall-ului din Timișoara le-au adus timișorenilor zeci de destinații de vacanță pentru toate buzunarele.

“Cele mai căutate oferte au fost cele din Grecia: Paralia, Olimpic Beach, Thasos. Sunt și cele mai bune ca preț. Avem si vacanțe exotice, care evident sunt cele mai scumpe”, ne-a spus unul dintre expozanți

Printre principalele atracţii ale evenimentului au fost ofertele aqua park-urile din Ungaria. Aflate la mică distanţă de Timişoara, acestea promit să le ofere bănăţenilor toate condițiile de care au nevoie. “Am auzit de ele, dar nu am fost niciodată. Aș vrea să încerc în vacanța de 1 mai. Sunt oferte bune și cel mai important pentru mine e că au și locuri special amenajate pentru copii”, a declarat una dintre doamnele care a trecut pragul târgului de turism, de la Iulius Mall.

În plus, norocoșii care au participat la tombola organizată au avut parte de premii pe cinste. 7 zile în Tenerife. Acesta a fost premiul cel mare. De asemenea, mai mulți timișoreni s-au bucurat de alte surprise puse la bătaie de agențiile expozante, precum sejururi în străinătate și vacanțe la Văliug.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*