Ultimele stiri

S-a jucat cu focul și s-a ars! Polițiștii timișeni l-au prins după ce a furat din BISERICĂ

arest

A avut nevoie de bani și s-a dus direct la țintă: în biserică. A luat un laptop și o stație de amplificat sunetul, pe care le-a vândut ulterior. Vorbim de un adolescent de doar 17 ani, din localitatea timișeană Cenad, care acum s-a ales cu dosar penal.

“La data de 22 decembrie, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare au identificat un minor de 17 bănuit de comiterea unui furt din biserică. În fapt, în noaptea de 06 spre 07 decembrie a.c., acesta ar fi pătruns prin efracţie într-o biserică situată pe raza comunei Cenad, iar din interior ar fi sustras un laptop şi o staţie de amplificare a sunetului, cauzând un prejudiciu în valoare de 1500 de lei”, transmit cei de la IPJ Timiș.

Poliţiştii au reuşit recuperarea laptopului, care fusese valorificat pe raza comunei. Totodată, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au identificat un tânăr de 23 de ani, bănuit că ar fi valorificat bunurile, deşi cunoştea că sunt sustrase. În cauză i-a fost întocmit și acestuia dosar penal.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*