Ultimele stiri

S-a jucat cu garda jos în „El Clasico”, iar Barca a avut câștig de cauză!

FC Barcelona a  reușit să câștige, sâmbătă seara, împotriva marii rivale de la Real Madrid, meci din etapa a 28-a a campionatului spaniol. Partida s-a disputat pe terenului catalanilor,Camp Nou, aceștia impunându-se cu scorul de 2-1.

Mult așteptatul eveniment în rândul microbiștilor s-a desfășurat și de această dată într-o atmosferă cu totul și cu totul aparte, fanii gazdelor reușind să „inventeze” și de această dată o coregrafie impresionantă, ce i-a împins de la spate pe roș-albaștri, aceștia reușind să deschidă scorul în minutul 19, dintr-o fază fixă. Starul gazdelor, Messi, a centrat perfect pentru lovitura de cap plasată a lui Mathieu, din apropierea careului mic, asta imediat după ce Ronaldo lovise bara transversală, într-o ocazie monumentală a madrilenilor. Același Ronaldo a reușit să restabilească egalitatea, în minutul 31, după o combinație genială între Modric și Benzema.

Prima repriză a fost, categoric, a Realului, jucătorii în alb mai ratând prin Ronaldo și Bale – ce a avut și un gol anulat, în mod corect. Lucrurile au început să se schimbe, însă, în partea secundă a jocului, iar dacă „galacticii” au mai avut o ocazie mare prin Benzema, șutul acestuia fiind parat de Bravo, Barcelona a stăpânit în totalitate desfășurarea acțiunii, asta după ce Luis Suarez i-a adus pe „extratereștrii” din nou în avantaj, în minutul 56, după o lansare perfectă a lui Alves. Messi și Neymar au mai avut câteva acțiuni solitare superbe, însă scorul s-a menținut același.

În urma acestui succes, FCB a reușit să se distanțeze la 4 puncte în fruntea plutonului, cu zece etape pânâ la finalul sezonului, următoarea contracandidată fiind chiar învinșii acestora de aseară.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*


DespreAlexandru Boldea (35 Articole)
adfasdf444sdf