Ultimele stiri

S-a terminat perioada de transferuri politice. PNL Timiș a tras linia: a pierdut șapte primari. De ce spune Nicolae Robu că Titu Bojin a dat mită

robu-bojin

Gata cu perioada în care transferurile politice au fost premise! PNL Timiș a tras linia și a ajuns la concluzia că a pierdut șapte primari și mai puțin de 10 consilieri locali. Lucru nu foarte grav spune Nicolae Robu, care susține că PSD-ul avut mult mai mult de pierdut.

În urma legii care permitea migrația aleșilor locali, PNL Timiș a rămas cu 10 primari din 17. Cei care au ales să părăsească formațiunea sunt edilii din Coșteiu, Valcani, Recaș, Sânpetru Mare, Boldur, Tomnatic și Periam. În ceea ce-i privește pe consilierii locali din județ, liderul PNL, Nicolae Robu spune că sub zece persoane au ales să plece spre alte formațiuni.

“S-a încheiat perioada de transferuri politice și PNL a rămas cu 10 primari din 17 și ne bucurăm că am rămas cei care nu ne clintim la orice adiere de vânt, cei care suntem oameni pe picioarele noastre și nu ne lăsăm intimidați și nici nu intrăm în diverse cârdășii ce ni se propun drept recompense”, a declarant primarul Nicolae Robu. Până în 10 consilieri locali

Cu toate acestea, liderul PNL susține că pierderea este neînsemnată, căci PSD-ul a pierdut mult mai mult. În plus, acesta îi aduce acuzații grave președintelui Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, pe care îl acuză că a dat mită primarilor pentru a-i face să treacă în PSD.

“Per ansamblu PSD-ul a pierdut mult și e durerea mare acolo. A pierdut majoritatea în Consiliul Local Timișoara și, și mai dureros a pierdut doi consilieri județeni. Ori să ai președinția CJT și să îți plece doi oameni, e dureros. PSD-ul a pierdut majoritatea în CJT. Noi nu avem majoritate, dar nu o are nici PSD. În CJT lucrurile vor fi în evoluție. Titu Bojin nu mai are majoritate în CJT și ar fi cazul să se facă o rectificare de buget și sumele care au fost date mită pentru primarii trădători să fie luate înapoi și date primarilor care și-au văzut de treabă”, a conchis Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*