Ultimele stiri

S-au afișat rezultatele la concursul organizat de Primărie pentru mai multe posturi de șefi. Cum s-au descurcat candidații

Primaria Timisoara

Emoții ca la școală pentru candidații la concursul organizat de Primăria Timişoara pentru ocuparea mai multor posturi. Deși locurile puse la bătaie au fost de șefi și directori nu mulți s-au înscris în cursă. Doar la Direcţia de Mediu au fost trei persoane pe un loc, dar unde unul dintre candidați nu s-a mai prezentat la proba scrisă, iar altul a fost respins pentru punctajul mic obținut.

Astfel, astăzi s-au afișat rezultatele probei scrise la concursul pentru cele şapte posturi de şefi de la Primăria Timișoara, care au fost ocupate interimar până în prezent. Totuși, nu s-a dat mare bătiaie pe locuri, căci în cursă s-au înscris doar 11 candidați.

Doar la Direcţia de Mediu au fost trei candidaţi: Adrian Bere, actualul director, care a obţinut şi cel mai mare punctaj la proba scrisă, 76,9, Mihai Condeescu, care nu s-a mai prezentat la proba scrisă și Maria Livia Groza Bejinariu, care a obţinut 27,2 puncte şi a fost respinsă, .

La Direcţia de Comunicare a candidat doar Alina Pintilie care a obţinut 79,3 puncte. Ea este în momentul de față și director interimar la Direcția de Comunicare.

Pentru Serviciul Juridic a candidat Caius Sorin Șuli, admis cu 70 de puncte. La Biroul Consultanță Juridică, Daniel Văcărescu a adunat 75,6 puncte, iar la Serviciul Achiziții Publice, Corina Valerica Radu, a fost admisă cu 70 de puncte. La Biroul Autorizare Activități Comerciale s-au înscris două persoane : Ilie Cosmin Petrovici, actualul şef, admis cu 75,1 puncte și Alina Balaj, care însă a absentat. Pentru Biroul Locuințe au candidat Mihai Fănică Boncea, actualul şef, declarat admis cu 70 de puncte, și Corneliu Bistrian, dar care a fost respins cu 13,5 puncte.

Pentru cei admiși concursul nu s-a încheiat însă aici. Ei mai trebuie să facă față unui interviu, care este programat miercuri, 17 septembrie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*