Ultimele stiri

S-au găsit bani pentru realizarea celui de-al treilea MALL din Timişoara. Când ar putea începe lucrările

plaza timisoara

Şanse mari ca Timişoara să aibă, în viitorul apropiat, nu doar două mall-uri, ci chiar trei. Dezvoltatorul imobiliar Plaza Centers a anunţat că a obţinut acces la o linie de finanţare care acoperă 65 % din costurile de dezvoltare a noului mall din capitala Banatului.

Reprezentanţii Plaza Centers estimează că autorizaţia de construcţie va fi aprobată în câteva săptămâni, motiv pentru care lucrările la noul centrul comercial ar putea începe chiar din acest an. Dezvoltatorul imobiliar deţine un teren de 3,2 hectare în Timişoara şi îşi propune să realizeze un mall cu o suprafaţă de circa 40.000 de metri pătraţi.

„Cu proiectul din Timişoara intrat pe o direcţie bună şi cu vânzarea a o serie de active «non-core» realizată în ultima vreme, suntem încântaţi că facem progrese importante în implementarea strategiei noastre“, a declarat Ran Shtarkman, preşedintele şi CEO-ul Plaza Centers, potrivit Capital.

La finalul acestui an este programată deschiderea celui de-al doilea mall din oraşul de pe Bega, de pe Calea Şagului, Shopping City Timişoara.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*