Ultimele stiri

S-au împlinit 25 de ani de la întoarcerea primului membru al Familiei Regale în țară

principesa margareta

Anul 2015 începe cu o sărbătoare importantă, pentru Casa Regală a României și istoria recentă a țării noastre. La 18 ianuarie 1990, pășea pe pământ românesc primul membru al Familiei Regale după o întrerupere de 42 de ani, informează româniaregală.

În acea zi, la ora 15, avionul de Geneva aducea la București pe Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare, însoțită de sora sa, Alteța Sa Regală Principesa Sofia. Majestatea Sa Regele a încredințat primei sale fiice misiunea de a-l reprezenta în țară, pentru prima oară de la plecarea, în zorii zilei de 4 ianuarie 1948, în exil.

Casa Majestății Sale organizează, cu prilejul celebrării unui important sfert de veac al Coroanei în serviciul Națiunii, un concert de gală la Ateneul Român, urmat de un dineu oficial la Palatul CEC. Ambele evenimente vor avea loc în seara zilei de 18 ianuarie 2015, în prezența a 120 de personalități din străinătate, care au susținut Familia Regală din primele ore ale anului 1990. De asemenea, vor fi invitate 600 de personalități din România, reprezentanți ai tuturor domeniilor vieții românești, cu care Familia Regală a colaborat în acești 25 de ani.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*