Ultimele stiri

S-au schimbat ierarhiile: Care sunt cele mai bune smartphone-uri din lume

smartphone

Alegerea unui telefon mobil este un lucru foarte costisitor, utilizatorii sunt puși în încurcătură de multitudinea de smartphone-uri de pe piață. Experții în materie au întocmit un top al celor mai bune smartphone-uri din lume.

10. Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 1020 este cel mai bun smartphone al companiei Microsoft, el fiind varful de gama care inlocuieste modelul Lumia 830.

9. Nokia Lumia 1520

Lumia 1520 este primul smartphone tip „phablet” dotat cu sistemul Windows Phone. El are un ecran urias de 6 inchi.

8. HTC One M8 cu Windows Phone

HTC One M8 este cel mai bun smartphone de pe piata care ruleaza sistemul Windows Phone. Modelul are o carcasa metalica si este dotat cu versiunea Windows Phone 8.1 care include si asistentul digital Cortana.

7. LG G3

Cel mai bun smartphone al companiei LG, modelul G3 are un ecran urias de 5,5 inchi si face parte din categoria phablet. Este un telefon mobil remarcabil care ruleaza sistemul Android.

6. Google Nexus 5

Varful de gama al companiei Google, Nexus 5 este realizat in parteneriat cu LG. El este dotat cu sistemul Android.

5. Samsung Galaxy S5

Produsul de top al firmei sud-coreene Samsung, Galaxy S5 are cel mai bun ecran realizat vreodata pentru un smartphone.

4. OnePlus One

Un smartphone cu un ecran de 5,5 inchi, software de top si specificatii performante. OnePlus One este un produs in China si costa doar 300 de dolari, fiind un concurent serios pentru iPhone 5S si Samsung Galaxy S5, care au preturi duble.

3. HTC One (M8)

Cel mai bun smartphone de la HTC este modelul One (M8) si ruleaza sistemul Android. Are un design deosebit si o carcasa de metal de inalta calitate.

2. HTC One (M8) Google

HTC a realizat in parteneriat cu Google o varianta a modelului HTC One M8. Are un sistem Android, iar software-ul isi face update direct de la Google.

1. iPhone 5S

Pentru multa lume, iPhone 5S este cel mai bun smartphone din prezent. Smartphone-ul arata un perfect echilibru al design-ului, functiilor, aplicatiilor si selectiei continutului. Fata de modelul anterior, iPhone 5S are o camera foto mai buna si un senzor de amprente digitale pentru deblocarea telefonului, scrie Ziare.com.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*