Ultimele stiri

Să vină bani de la Guvern! Robu așteaptă decontul pentru lucrările făcute la Spitalul de Copii

După ce Guvernul a alocat 5 milioane de lei pentru reabilitarea Spitalului de Copii, iar primarul Nicolae Robu a primit de la Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Timiş o adresă prin se aduce la cunoştinţă că Guvernul a repartizat suma respectivă, acum edilul spune că așteaptă ca instituția să deconteze cheltuielile făcute până acum la Spitalul de Copii din bani de la bugetul local.

Astfel, primarul Nicolae Robu așteaptă ca lucrările făcute până acum la Spitalul de Copii să fie decontate de Guvern, care deși a alocat suma respectivă pentru acest obiectiv, nu ar fi virat nici un leu efectiv în conturile municipalității, ca decont al lucrărilor efectuate până în prezent.

“Noi am făcut pe bugetul propriu, iar noi așteptăm să ni se deconteze de la Minister. Cred că vor deconta și aștept acest lucru”, a explicat primarul Nicolae Robu

Totuși, edilul-șef al Timișoarei susține că banii alocați de Guvern nu sunt suficienți. Cele 5 milioane de lei alocate, reprezintă doar 5% din întreaga valoare a proiectului de reabilitare a Spitalului de Copii, iar primarul vrea ca participația statului să fie de cel puțin 50%.

“Cer, în continuare, Guvernului, să asume cel puţin 50% din valoarea acestui extrem de important obiectiv al Timişoarei -important nu numai pentru timişoreni, ci pentru întreaga regiune şi chiar pentru întreaga jumătate de vest a ţării- şi nu doar cca 5% cât a asumat până la ora actuală”, spunea primarul Robu la finele lunii septembrie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*