Ultimele stiri

Sala Polivalentă nu va mai fi gata în această vară. Nicolae Robu dă vina pe proiectant

Nicolae Robu

Promisiunile din primăvară nu se mai potrivesc cu realitatea de acum. Aceasta este situația în cazul Sălii Polivalente pe care Nicolae Robu dorea să o dea spre folosință luna aceasta. Acum, edilul speră că lucrările vor fi finalizate în acest an, dar nu poate să dea un termen.

Cu toate acestea, pentru a mai îmblânzi situația, edilul s-a lăudat cu realizările de până acum.

„La Sala Polivalentă nu suntem în graficul pe care l-am dorit eu inițial, suntem într-o anumită întârziere, dar eu sper ca în acest an să o dăm în folosință. Mai este destul de lucru, acoperișul este integral făcut, din nouă arce ale structurii de rezistență ale acoperișului, spre exemplu, șapte sunt deja montate, două sunt realizate, sunt acolo, și pe structura realizată, din cele șapte arce montate deja este acoperișul finalizat”, a declarat primarul.

Întrebat de ce nu s-a respectat termenul inițial, edilul a încercat să explice ce s-a întâmplat și, desigur, a numit și vinovații:

„Nu era o zi anume, era vorba că până la intrarea în vacanța de vară era dată în folosință, așa s-a angajat firma Marati. Termenul contractual nu știu care este, în orice caz, față de ordinul contractual nu cred că este vreo întârziere, eu nu am verificat pentru că asta intră sub jurisdicția Universității Politehnica. Ce se invocă este întârzierea proiectantului în a da documentația după modificările făcute de la 2.500 de locuri la 3.000. Proiectantul a întârziat foarte mult și firma Marati susține că din cauza asta nu a putut să înainteze cu lucrările. Eu nu sunt mulțumit nici de firma Marati”.

1 Commentariu pe Sala Polivalentă nu va mai fi gata în această vară. Nicolae Robu dă vina pe proiectant

  1. Cine este oare acest proiectant. Poate FANTOMAS?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*