Ultimele stiri

„Salată cu leuştean” la Teatrul Naţional Timişoara

Timişorenii care vor trece pragul Teatrului Naţional, miercuri seara, vor avea parte de o premieră. Spectacolul „Salată cu leuştean”, va fi jucat pentru prima dată în oraşul de pe Bega. Piesa le prezintă pe Lettice Duffet, expertă în gastronomia și istoria elisabetană și o entuziastă consumatoare de teatru, pe aparent rigida inspectoare de la Asociaţia de Conservare a Monumentelor Istorice Lotte Schöen și improbabila, extraordinara și teatrala (la propriu) prietenie dintre ele.

Spectacolul este realizat de către Sir Peter Shaffer, unul dintre cei mai reputați dramaturgi și scenariști britanici ai secolului XX. Cunoscut publicului din România pentru texte ca Amadeus sau Equus, Peter Shaffer și-a impus un stil recognoscibil, fie că este vorba de comedii satirice sau de drame filosofice.

Spectacolul „Salată cu leuştean” se joacă în Sala 2 a Teatrului Naţional Timişoara, de la ora 19.00. Din distribuţie fac parte actorii Daniela Bostan, Mălina Petre, Laura Avarvari, Ion Rizea, Cristina Dumitru, Angelo Duciuc, Raul Bastean, Raul Lăzărescu. Denis Hertz şi Adrian Cozan.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*