Ultimele stiri

Saloane de lux la Spitalul Județean Timișoara. De ce condiții beneficiază pacienții și cât trebuie să scoată din buzunar pentru ele

saloane VIP

Mare parte din pacienții care trec pragul Spitalului Județean din Timișoara se plâng de starea jalnică a saloanelor în care sunt internați. Totuși, câțiva zeci de pacienți care își permit să scoată din buzunar cel puțin 100 de lei pentru o singură zi de spitalizare pot beneficia de servicii ca la hotel. Au acces la internet, televizor, sunt singuri în salon și au baie proprie.

Una dintre clinicile în care oferă astfel de servicii de lux este Maternitatea “Bega”. Aici se află două “rezerve”, saloane de două paturi recent renovate, cu ajutorul investițiilor provate, conform standardelor europene. “Maternitatea Clinicii Bega dispune de saloane de confort sporit, clasa lux. Dotări salon: frigider, cuptor cu microunde, televizor, toaletă, cabină duș. Facilități: acces gratuit permanent la rețeaua Internet, programe educative” – așa sunt descrise pe site-ul Spitalului Județean Timișoara beneficiile celor care închiriază, contracost, un salon de lux.

Mai mult, pentru ca pacienții să fie cât mai mulțumiți de serviciile oferite în spital, a fost încheiat și un contract extern cu o firmă de curățenie “pentru a satisface exigențele clientelor”, iar rezervarea saloanelor de lux se face pe baza principiului “primul venit, primul servit”.

Astfel de rezerve există și la Clinica de Gastroenterologie, dar și la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*