Ultimele stiri

Salonul Industriei Uşoare oganizat de CCIAT, vezi când are loc

Salonul Industriei Uşoare la cea de-a 26-a ediţie
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în perioada 18 – 22 noiembrie 2015, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, cea de-a 26-a ediţie a SALONULUI INDUSTRIEI UŞOARE.

Manifestarea este cunoscută bănăţenilor de peste două decenii ca fiind cea mai reprezentativă expoziţie de îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie şi accesorii din zona de vest a țării.

Industria de fashion din România se reinventează în mod continuu, astfel că cei peste 50 de expozanți din întreaga țară (Arad, Brașov, Brăila, București, Constanța, Iași, Mangalia, Oradea, Orăștie, Ploiești, Târgu Mureș, Suceava) vor oferi publicului o manifestare care să contureze noile tendințe și să dea tonul în moda timișoreană prin cele mai frumoase colecții ale sezonului.

Tematica expoziției cuprinde:
Confecţii textile, tricotaje, încălţăminte, marochinărie, pielărie, blănărie;
Articole de lenjerie, lenjerie de pat, accesorii;
Articole sportive și pentru petrecerea timpului liber;
Produse cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii, gablonţuri;
Modă, design vestimentar.

Nu va lipsi nici standul Facultății de Arte și Design a Universității de Vest Timișoara unde studenții vor expune piese vestimentare și de design unicat.

De asemenea, în spațiul exterior al CRAFT va fi organizată o mini expoziție de produse tradiționale de sezon.

Organizatorii și-au propus să ofere publicului vizitator și o paradă a modei unde vor fi prezentate creațiile vestimentare ale firmelor producătoare expozante dar nu numai.

SALONUL INDUSTRIEI UŞOARE se deschide pentru public miercuri, 18 noiembrie 2015, ora 1100 .

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*