Ultimele stiri

Salonul Internațional de Vinuri VinVest își redeschide porțile, la Timișoara

vinvest

Salonul Internațional de Vinuri VinVest își va deschide pentru a 12-a oară porțile la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Evenimentul are loc în perioada 3 – 5 aprilie, cu o săptămână înaintea Sărbătorilor Pascale ortodoxe. VinVest atrage în fiecare an peste 300 specialiști din domeniul vitivinicol, și anume producători și distribuitori de vin, utilaje de vinificație, accesorii de vin și material săditor, oenologi, somelieri și experți degustători, edituri dedicate literaturii de specialitate.

Tot în acest an va fi sărbătorită și cea de-a 10-a ediție a Concursului Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice VinVest, în perioada 1 – 2 aprilie.  Pasionații de turism viticol vor avea posibilitatea să descopere oferta oenoturistică a cramelor: centre de degustare a vinului, meniuri sofisticate și spații de cazare, toate într-un peisaj de o frumusețe desăvârșită.

“Timișoara poate fi numită pe drept cuvânt Capitala Vinului: argumentul forte sunt cei 12 ani în care am organizat cu perseverență VinVest-ul. Noi, în calitate de organizatori, declarăm deschisă sărbătoarea dedicată orașului care ne găzduiește și vă invităm la Timișoara cu ocazia Salonului Internațional de Vinuri”, spune Lucia Pîrvu, expert degustător.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*