Ultimele stiri

Salvați de polițiștii de fontieră după ce barca li s-a defectat în timp ce se aflau la pescuit

dunare

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche au salvat două presoane care au rămas izolate pe Ostrovul Moldova-Vech după ce barca în care se aflau s-a defectat.

Duminică la dispeceratul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche s-a primit un apel telefonic de la I.S.U.Caraş-Severin prin care poliţişti de frontieră au fost solicitaţi să intervină pentru a salva două persoane aflate într-o ambarcaţie metalică,care au rămas blocate pe Ostrovul Moldova-Veche.

În urma solicitării primite un echipaj al poliţiştilor de frontieră s-a deplasat de urgenţă la locul incidentului unde au descoperit doi cetăţeni români, care ieşiseră la pescuit, dar datorită unei defecţiuni apărută la ambarcaţie şi  vântului foarte puternic nu au mai putut să ajungă la mal.

Cei doi bărbaţi în vârstă de 52 respectinv 31 de ani cu domiciliul în loc. Coronini, jud Caraş-Severin au fost recuperaţi de poliţişti de frontieră şi transportaţi în siguranţă la mal. Persoanele salvate nu au necesitat îngrijiri medicale

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*