Ultimele stiri

Samsung Galaxy S6 va fi lansat în mai puţin de o lună. Află la ce preţ

Suntem la mai puţin de o lună distanţă de evenimentul Unpacked pe care Samsung îl va organiza în Barcelona cu ocazia Mobile World Congress 2015. Aici este aşteptat anunţul oficial al noului smartphone Galaxy S6, despre care am tot auzit zvonuri în ultimele luni. Deşi specificaţiile tehnice ale noului telefon nu mai sunt de mult un secret, preţul său este aşteptat cu sufletul la gură de fanii seriei Galaxy, iar primele zvonuri nu sunt tocmai îmbucurătoare.

AndroidPit a pus mâna pe o listă de preţuri care momentan nu poate fi confirmată. Originea preţurilor pare să fie o ţară din Uniunea Europeană, întrucât acestea sunt exprimate în euro. De asemenea, există listări atât pentru Galaxy S6 în toate variantele sale, cât şi pentru Galaxy S Edge, varianta noului smartphone cu ecran curbat. Duse sunt vremurile în care smartphone-urile de la Samsung erau cu mult mai ieftine decât cele ale concurentului principal, Apple. Conform informaţiilor disponibile, noile smartphone-uri vor intra pe piaţă la preţuri foarte apropiate de cele ale telefoanelor din gama iPhone 6.

Modelul clasic, Samsung Galaxy S6, va fi disponibil în trei versiuni, în funcţie de spaţiul de stocare integrat. Opţiunile vor fi 32, 64 sau 128 GB, iar fiecare variantă va fi cu 100 de euro mai scumpă decât precedenta. Astfel, cel mai ieftin S6, cu 32 GB spaţiu de stocare, va costa 749 euro fără contract, cel mediu 849 de euro, iar cel mai scump va fi 949 euro. Cei care îşi doresc un telefon mai inedit, cu ecran curbat care se întinde şi pe marginea dispozitivului, vor trebui să scoată din buzunar cu 100 de euro mai mult decât cei care vor un S6 simplu. Preţurile pentru Galaxy S Edge sunt 849 pentru varianta cu 32 GB, 949 euro pentru cea cu 64 GB şi 1049 euro pentru cea cu 128 GB. Mai  multe detalii AICI .

Sursa foto: 3g.co.uk

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*