Ultimele stiri

Sancțiunea cu numărul 10 pentru Îngerii Galbeni. Tot mai multe reclamații la Poliția Locală

Îngerii galbeni

Abuzurile angajaților firmei de ridicări auto Îngerii Galbeni continuă. Poliția Locală Timișoara le-a aplicat, până acum, un număr de zece sancțiuni contravenționale pentru că au blocat și ridicat autoturismele mai multor cetățeni din parcările unor societăți sau centre comerciale. Pentru mașinile ridicate societatea trebuie să plătească 20.000 de lei.

Poliția Locală este în alertă căci numărul de reclamații pentru fapte de acest gen a crescut exponential și așteaptă rezultatul verificărilor privind legalitatea acțiunilor societății, făcute de instituțiile competente ale statului. În cazurile menționate persoanele păgubite au depus și plângeri penale la secțiile de poliție națională pentru comiterea infracțiunii de furt pentru autovehiculele ridicate.

Potrivit unei hotărâri de Consiliu Local se interzice blocarea, ridicarea, transportul şi depozitarea vehiculelor de alte unităţi cu excepţia celor autorizate de Primăria Municipiului Timişoara și se interzice depozitarea vehiculelor ridicate în alte spaţii decât cele aprobate de către Primăria Municipiului Timişoara.

De asemenea, toate centrele comerciale au obligaţia să deschidă parcările pentru clienţii acestora sau să controleze accesul acestora prin bariere. Acestea au obligaţia de a înştiinţa clienţii cu privire la modalitatea de parcare, respectiv perioada de timp oferită pentru parcarea vehiculelor clienţilor, precum şi sancţiunile în caz de neconformare.

Nerespectarea acestor prevederi se sancţionează contraveţional cu amendă de la 2.000 – 2.500 lei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*