Ultimele stiri

Sancţiuni în valoare de aproape 100.000 de lei, aplicate de polițiștii timișeni de Ziua Europei

poliția

De Ziua Europei oamenii legii au aplicat sute de sancțiuni. Peste 200 de polițiști au acţionat în cursul zilei de ieri pe raza judeţului Timiş, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 100.000 de lei. Mai mult decât atât, aceștia au indisponibilizat două autovehicule furate.

Pe tot parcursul zilei de ieri, au fost organizate acţiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş. Acţiunile au fost desfăşurate şi cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş, Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara, I.S.U.- Banat şi reprezentanţi ai I.T.M., şi O.P.C..

Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale şi a personalului angajat, respectarea legislaţiei în domeniul muncii, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, a autovehiculelor sustrase, identificarea bunurilor provenite din infracţiuni, prevenirea faptelor cu violenţă precum şi în scopul impunerii respectării normelor rutiere în rândul tuturor participanţilor la trafic.

Astfel, au fost controlate aproape 50 de unităţi comerciale şi verificate în bazele de date ale poliţiei aproape 200 de autovehicule, fiind indisponibilizate două autovehicule sustrase. Poliţiştii au constatat 17 infracţiuni de natură judiciară, economică şi la regimul rutier, 14 dintre acestea fiind în flagrant delict.

Au fost aplicate 225 de sancţiuni contravenţionale încălcarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi pentru nerespectarea normelor rutiere.Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la aproape 100.000 de lei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*