Ultimele stiri

Sancțiuni pentru rezervarea locurilor de parcare fără aviz. Câți bani trebuie să scoată din buzunare cei ce au încălcat legea

Polițiștii locali sunt cu ochii pe timișorenii care rezervă locurile de parcare chiar dacă nu au aviz în acest sens. O dovedește o acțiune care a avut loc pe str. Proclamația de la Timișoara, în cadrul căreia au fost sancționate trei persoane care nu au respectat legea.

Ca urmare a numeroaselor sesizări din partea cetățenilor, polițiștii locali au efectuat verificări pe str. Proclamația de la Timișoara, unde existau reclamații cum că reprezentanți ai diverselor societăți comerciale au obiceiul de a rezerva, sub o formă sau alta, dar fără a deține aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei, locurile de parcare din fața locațiilor în care funcționează.

Astfel, în ultimele zile au fost depistate trei astfel de cazuri în fața unei case de schimb valutar, a unei firme de telefonie mobilă și a unei societăți comerciale de alimentație publică, unde reprezentanții acestora au rezervat locuri de parcare prin amplasarea de panouri publicitare sau lăzi de bere.

Polițiștii locali atrag atenția că rezervarea locurilor de parcare pe carosabil sau domeniul public fără avizul Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei și semnalizarea acestora cu altfel de însemne, marcaje sau dispozitive decât cele agreate, se sancționează cu amendă de la 800 la 1500 lei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*