Ultimele stiri

Șansă la viață pentru un număr mai mare de bolnavi de cancer din vestul țării. Ce echipament performant va fi pus în funcțiune, la Timișoara

bolnav cancer

Spitalul de Oncologie OncoHelp din Timișoara continuă să se dezvolte. Reprezentanții Asociației OncoHelp anunță că marți, 21 aprilie, va fi inaugurat un Centru de Radioterapie în care va funcționa un aparat de radioterapie de ultimă generație.

„Susţinerea Asociaţiei Dăruieşte Viaţă a presupus oferirea sumei de 400.000 de euro, sumă ce a fost folosită pentru construirea buncărului special, ce adăposteşte aparatul de radioterapie. Acesta este deosebit de important în tratarea anumitor tipuri de cancer, oferind o şansă la viaţă pentru un număr crescut de pacienţi cu patologie oncologică. Este al doilea aparat de radioterapie din Timişoara şi urmează ca, în viitorul apropiat, să ajute şi în tratarea copiilor bolnavi de cancer, aceasta reprezentând o premieră pentru Timişoara”, transmit reprezentanții asociației.

Ȋn cei zece ani de activitate, Asociaţia OncoHelp a dezvoltat numeroase servicii medicale oncologice necesare în diagnosticarea şi tratarea pacienţilor bolnavi de cancer, Centrul de Oncologie OncoHelp fiind o alternativă la sistemul de stat, permiţând accesul tuturor pacienţilor la servicii medicale de calitate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*