Ultimele stiri

Șansă unică pentru tinerii din Timișoara! Ce trebuie să facă pentru a lucra în hoteluri de lux de pe insulele grecești

rhodos

Grecii vin în România să recruteze angajați. US Travel în parteneriat cu reprezentanții celor mai luxoase resorturi din Grecia oferă spre angajare peste 1.000 de locuri de muncă în domeniul turistic. Timișorenii care vor să muncească în Grecia pot alege o gamă variată de locuri de muncă la hoteluri de 4* și 5* pe cele mai importante insule grecești. Aceste joburi se adresează studenților sau tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.

Astfel, tinerii care vor să facă bani în perioada verii, pot lucra în hoteluri, restaurante, taverne, magazine de suveniruri și bijuterii, dar și pe poziții de front office, sau animatori pentru copii. USTravel organizează șase târguri de joburi în intervalul 31 ianuarie -7 martie, pentru a satisface cererea existentă la nivelul angajatorilor greci.

Interviurile vor avea loc direct cu angajatorii greci, iar oferta salarială este cuprinsă între 450 și 800 de euro. Aplicanții au trei mese pe zi oferite gratuit de angajator și cazare gratuită pe toată perioada șederii. Locațiile în care angajații români pot merge sunt Creta, Kos, Rhodos, Halkidiki, Corfu, Santorini, Thassos, Amorgos, Kharpathos și Paxi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*