Ultimele stiri

Săptămâna porților deschise la Universitatea de Vest din Timișoara

universitatea de vest

Universitatea de Vest din Timişoara își prezintă oferta educațională adaptată la standardele cerute de condiția studentului european viitorilor studenți. În acest sens, în perioada 7 – 11 aprilie, va fi organizat evenimentul „Zilele Porților Deschise”.

Dedicat elevilor de toate vârstele care doresc să cunoască mediul universitar autentic şi opțiunile pentru domeniile şi specializările disponibile, evenimentul va presupune o adevărată incursiune în lumea științei, culturii şi tehnicii.

“Venim și în acest an cu o ofertă educațională europeană, soluții pentru piața muncii în numeroase domenii. Universitatea este una dinamică și se adaptează mereu cerințelor la nivel național, dar și internațional, astfel că pregătim specialiști care se pot integra și excela cu ușurință în orice sistem”, spune rectorul Universității de Vest, Marilen Pirtea.

Tinerii vor avea ocazia să participe la sesiuni interactive, iar cadrele didactice însoțitoare vor putea urmări evoluția propriilor elevi în identificarea celor mai potrivite specializări din paleta foarte largă de domenii şi specializări – de la cele vocaționale (arte, muzică, teatru, sport), sociale (sociologie, psihologie, științe politice, drept), economice, filologice, până la științe exacte (matematică, informatică, fizică, chimie, biologie, geografie).

Programul activităților din Săptămâna porților deschise se desfășoară în intervalul orar 08.00-16.00.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*